Προφίλ / Δραστηριότητες

Ποιοι είμαστε
Έπειτα από πολυετή πείρα στον χώρο των τροφίμων ο Νικόλαος Μπρέτας ίδρυσε το 1995 την εταιρία «Μπρέτας Β. Νικόλαος» η οποία το 2001 μετατράπηκε σε «ΒRETAS ΕΠΕ» με ευρύτερο αντικείμενο και δυναμικότερους στόχους. Η εταιρία εδρεύει στο 9° χιλ. Λάρισας - Αγιας σε νέες υπερσύγχρονες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις και δραστηριοποιείται κυρίως στη διεθνή αγορά (ΗΠΑ,

1
ΑΓΓΛΙΑ, ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΣΚΑΝΔΙΝΑΒΙΑ, ΙΑΠΩΝΙΑ, κ.τ.λ.) άλλα και στην εγχώρια αγορά
 

Τι κάνουμε
Η εταιρία επεξεργάζεται, τυποποιεί και εμπορεύεται αγροτικά προϊόντα (ελιές, πιπεριές, λιαστή ντομάτα, μανιτάρια) βιολογικής και συμβατικής καλλιέργειας. Το μεγαλύτερο ποσοστό των πρώτων υλών αγοράζεται απευθείας από παραγωγούς σύμφωνα με τις προδιαγραφές που θέτει η επιχείρηση και μεταφέρονται σύμφωνα με τις διατάξεις υγιεινής και ασφάλειας τροφίμων στο υποκατάστημα στα Μύρα Λάρισας όπου υφίσταται το πρώτο στάδιο επεξεργασίας (ωρίμανση, διαλογή, εκπυρηνωση). Στην συνέχεια οι πρώτες ύλες μεταφέρονται στην κεντρική παραγωγική μονάδα στη Λάρισα όπου γίνεται η τυποποίηση και η συσκευασία σε μεταλλικά δοχεία, γυάλινα βάζα, πλαστικά σκαφάκια, πλαστικές σακούλες με κενό αέρος.

   
3

Στόχοι
Κύριος στόχος της εταιρίας είναι η ανάπτυξη της στο χώρο της βιομηχανίας τροφίμων και η δημιουργία ενός ονόματος που θα είναι συνυφασμένο με την παραγωγή ποιοτικών προϊόντων και την απόλυτη ικανοποίηση των αναγκών του καταναλωτικού κοινού. Για την επίτευξη αυτού του στόχου η «ΒRETAS ΕΠΕ» επενδύει συνεχώς σε συστήματα διαχείρισης και διασφάλισης ποιότητας, σε τεχνολογικό εξοπλισμό, σε ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό και στην δημιουργία νέων καινοτόμων προϊόντων και συσκευασιών.

3
4
 
 
Copyright © 2008 - 2013 Bretas S.A.
Created & Hosted by ItBiz
 
b